Thursday, January 31, 2013

Depresszio

Nem csak szimpla nosztalgia vezet, amikor ugy dontok, hogy a Depresszio megerdemli, hogy ide keruljon. Ezt a szamot tegnap hallottam eloszor, es a zene meg mindig ugyanolyan frissnek, duhosnek es oszintenek hat, mint evekkel ezelott. A Depresszioban egyszeruen nem lehet csalodni, minden szam mashogy ugyanolyan, es mindegyik hozza a hatast. Ha rossz kedved van, garantaltan zorall hangulatba rak.

Friday, January 18, 2013

Shoshin: Deep Slepravation

Mult hetvegen a camdeni piacon setalgatva botlottunk bele egy, az utcan epp nagyon jo zenet jatszo bandaba. 5 fontert a helyszinen vettem is egy sima papirtokos, filctollal megszignozott CD-t. Money friggin well spent.

Friday, January 4, 2013

Uncanny X-Force

A Marvel aktualis csodagyerekenek, Rick Remendernek, tavaly decemberben, a 35. szammal veget ert sorozata sokak szerint hosszu evek egyik, ha nem a, legjobb szuperhos kepregenye. A tortenet diohejban egy Wolverine es Archangel altal vezetett - meg a tobbi szuperhos-csapat elott is - titkos orgyilkos csapatrol szol, akik szuper black-ops teamkent vegzik el azokat a piszkos munkakat, amikkel az Avengers vagy az X-men nem foglalkozhat. Az elso szamtol az utolsoig hiper-akciodus, vegig kivalo, helyenkent pedig egyszeruen gyonyoru rajzolassal kisert tortenetbe Remendernek annyi otletet, karakterfejlodest, dramat, moralis dilemmat es szivszorito pillanatot sikerult belesuritenie, ami mar feszegeti a mufaj hatarait. Igaz ez csak egy szuperhos kepregeny, de annak epikus. Hianyozni fog.